Vasiļjeva kļūst par Eiropas čempioni snukerā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas sportiste Tatjana Vasiļjeva šodien kļuva par Daugavpilī notikušā Eiropas snukera čempionāta uzvarētāju sieviešu konkurencē.

Izšķirošajā mačā Vasiļjeva sacentās ar seškārtējo Eiropas čempioni Vendiju Jansu no Beļģijas, izcīnot smagu uzvaru ar rezultātu 5-4.

Atgādinām, ka pagājušajā gadā Vasiļjeva kļuva par Eiropas vicečempioni.

Pusfinālā Vasiļjeva uzvarēja polieti Evu Paviņsku, kamēr Jansa izrādījās pārāka par citu Latvijas snukeristi Annu Prisjažņuku, kurai tādējādi tika piešķirta čempionāta bronzas godalga. Tas šāda mēroga sacensībās viņai ir vēl nebijis panākums.

Vīriešu turnīrā izslēgšanas pirmajā kārtā neveiksmi cieta visi trīs tajā iekļuvušie mājinieki, bet «Masters» sacensībās neviens Latvijas pārstāvis nespēja sasniegt izslēgšanas cīņas.

Eiropas čempionātā piedalījās ap 150 dalībniekiem no vairāk nekā 20 Eiropas valstīm.

Eiropas čempionāts snukerā Daugavpilī notika, lielā mērā pateicoties Vasiljevas panākumiem. Šogad aprīlī Latvijas snukeriste pārī ar Džo Periju kļuva par pasaules čempioni jauktajās dubultspēlēs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu