Tefteļi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

500 g maltās gaļas
3 sīpoli
3 ķiploka daiviņas
baltmaizes gabaliņš
pipari
sāls
1 ola
500 ml tomātu gabaliņu sulā
eļļa

Pagatavošana:

Gaļu samīca ar olu, vienu sasmalcinātu sīpolu, izspiestu ķiplku daiviņām, sāli, pipariem, izmērcētu baltmaizi. No masas veido bumbiņas, apcep brūnas eļļā (bumbiņas pirms cepšanas var apviļāt miltos). Tefteļus liek katliņā, aplej ar tomātiem un sulu. divus sīpolus sagriež gabaliņos, apcep eļļā, kur cepa tefteļus, pieliek tomātu mērcei. Pēc garšas pieliek sāli un piparus, sautē 10 minūtes, pasniedz ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu