«Metallica» palīdz FIB risināt slepkavības lietu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu rokgrupa «Metallica» iesaistījusies publiskā kampaņā, lai palīdzētu drošības iestādēm notvert pēc grupas koncerta pazudušas studentes slepkavu.

20 gadus vecā Morgana Heringtone pazuda 2009.gada oktobrī pēc «Metallica» koncerta Šarlotsvilā Virdžīnijas štatā. Trīs mēnešus vēlāk viņas mirstīgās atliekas tika atrastas laukā aptuveni 16 kilometru attālumā no koncerta norises vietas.
Grupas līderis Džeimss Hetfīlds uzņēmis video, kurā viņš aicina jebkuru cilvēku, kas var sniegt informāciju par notikušo, sazināties ar drošības iestādēm.

«Atceries, jebkura informācija, pat ja tā šķiet maznozīmīga, var būt izšķiroša un palīdzēt izmeklētājiem atrisinātu šo lietu,» viņš norāda vietnē «Youtube» un FIB mājaslapā ievietotajā videoklipā.

Vietējā policija piedāvā 100 000 dolāru (56 000 latu) lielu atlīdzību, un «Metallica» tai pievienojuši vēl 50 000 dolāru (28 000 latu).

Mirušās meitenes māte atklāja, ka grupas dalībnieki atbalstījuši ģimeni, kad uzzinājuši nepatīkamos jaunumus. «Grupa reaģēja uzreiz,» viņa teica. «Tikai dažas dienas vēlāk Džeimss Hetfīlds piezvanīja [meitenes tēvam] Denam un teica: «Kā tēvs esmu saniknots.»»

«Metallica» šobrīd atrodas Eiropas koncerttūrē. Sestdien grupa atklāja mūzikas festivālu «Download Festival».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu