Pašvaldība iznomā vēl trīs neapbūvētus zemes gabalus komercdarbībai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Rīgas domes Īpašuma departaments līdz 21. jūlijam gaida uzņēmēju pieteikumus izsolei uz trīs neapbūvētu zemesgabalu nomu ar mērķi veikt šajos zemesgabalos uzņēmējdarbību. Tie ir zemesgabali Buļļu ielā, Andreja Saharova ielā un Anniņmuižas ielā, portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Tā atrašanās vietas dēļ, nelielā 500 m2 zemesgabala Buļļu ielā izmantošanas mērķis ir kapsētu uzturēšanai nepieciešamo izstrādājumu tirdzniecības laukuma kioska/paviljona izvietošana, ierīkošana un apsaimniekošana. Zemesgabala nomas līguma termiņš – 5 gadi. Līguma termiņš var tikt pagarināts ne ātrāk kā 4 mēnešus pirms līguma termiņa beigām, ja būves ekspluatācija nepasliktina apkārt esošā meža stāvokli.  Zemesgabala sākotnējās nomas maksas apmērs ir  1000,00 latu gadā.

Savukārt neapbūvēts zemesgabals Rīgā, Andreja Saharova ielā ir tikai 30 m2 un tas domāts īslaicīgas lietošanas būves, kas tiek izmantota kā komercdarbības objekts (kioska, veikaliņa), būvniecība un apsaimniekošana. Zemesgabala sākotnējās nomas maksas apmērs ir   450,00 latu gadā.

Lielākais no nomai nododamajiem zemesgabaliem ar platību 1759 m2 atrodas Rīgā, Anniņmuižas ielā. Tā izmantošanas mērķis ir maksas autostāvvietas būvniecība un apsaimniekošana. Arī šī zemes gabala nomas termiņš ir 5 gadi, un sākotnējās nomas maksas apmērs ir  631,60 latu gadā.

Visu trīs objektu izsoles notiks 2012.gada 29. jūnijā, Rīgas domes Īpašuma departamenta telpās,  Riharda Vāgnera ielā 5. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu