Kevins Kostners uzvar Stīvena Boldvina ierosinātajā krāpšanas lietā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV tiesas zvērinātie ceturtdien lēmuši par labu aktierim Kevinam Kostneram, kuru amata brālis Stīvens Boldvins apsūdzēja krāpniecībā.

Kā ziņots, Boldvins un viņa biznesa partneris Spiridons Kontoguriss, kuriem piederēja daļas Kostnera kompānijā, apgalvoja, ka aktieris nav viņus brīdinājis par gaidāmo vairāku miljonu dolāru vērto darījumu ar Lielbritānijas naftas kompāniju BP, pirms tie savas daļas pārdevuši. 

Tādā veidā viņiem izkrāpti 18 miljoni dolāru (10 miljoni latu), ko tie būtu nopelnījuši no darījuma ar naftas kompāniju, uzskata Boldvins un Kontoguriss.

«Mans vārds man nozīmē vairāk nekā nauda,» pēc zvērināto lēmuma pasludināšanas sacīja Kostners. «Tāpēc mēs vēlējāmies noskaidrot patiesību.»

Zvērinātie, kuri apspriedās nepilnas divas stundas, Boldvinam un Kontogurisam nepiešķīra kompensāciju.

Kostnera advokāti norādīja, ka prasītājiem nepienācās peļņa, jo viņi pārdeva savas daļas vēl pirms līguma noslēgšanas ar BP.

Boldvina un Kontogurisa advokāts apsūdzēja Kostneru un viņa biznesa partneri Patriku Smitu melos par sarunām ar BP vadību.

«Lielākā slavenība uzvarēja,» sacīja apsūdzētāju advokāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu