Kriss Brauns un Dreiks Riannas dēļ uztaisa masu kautiņu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kādā Ņujorkas naktsklubā naktī uz ceturtdienu izcēlies pamatīgs kautiņš starp mūziķu Krisa Brauna un Dreika pavadošajām kompānijām, kam par iemeslu bijusi barbadosiešu popdīva Rianna, vēsta mediji. Masveida kautiņā Manhetenas naktsklubam «Club W.i.P» nodarīti būtiski postījumi, bet astoņiem cilvēkiem sniegta medicīniskā palīdzība.

Kā vēsta aculiecinieki, kautiņš izcēlies pēc tam, kad Kriss Brauns kā mierizlīgumu nosūtījis Dreikam šampanieša pudeli. Dreiks pudeli esot aizsūtījis atpakaļ ar piezīmi: «Es guļu ar tavas dzīves lielo mīlu, tiec ar to galā.»

23 gadus vecajam Krisam Braunam bija romantiskas attiecības ar Riannu līdz 2009.gadam, kad dziedātājs «Grammy» balvu priekšvakarā piekāva barbadosiešu skaistuli. Pēc pāra pašķiršanās tika ziņots, ka Riannai izveidojušās romantiskas attiecības ar kanādiešu reperi Dreiku. Kopš tā laika gan Brauns, gan Dreiks nereti veltījuši viens otram neglaimojošus izteikumus.

Ņujorkas policija apstiprināja, ka tiek veikta izmeklēšana par kautiņu naktsklubā «Club W.i.P». Pēc izmeklētāju rīcībā esošās informācijas, Krisam Braunam, viņa miesassargam un Brauna draudzenei aptuveni četros naktī, kad viņi devās prom no naktskluba, pretī stājušies pieci cilvēki no Dreika kompānijas. Izcēlusies vārdu pārmaiņa un kāds metis ar pudeli, kam no abām pusēm sekojušas vēl vairākas pudeles un glāzes, kā arī izcēlies masu kautiņš.

Kautiņā ievainojumus guvuši astoņi cilvēki, no kuriem pieci bijuši nejauši garāmgājēji.

Kā izklaides ziņu vietnei «TMZ.com» stāstīja viena cietusī, viņa ar draugiem izklaidējusies naktsklubā, nezinot, ka atrodas starp diviem saniknotiem reperiem un viņu kompānijām. Klubā pēkšņi izcēlies masveida kautiņš. «Pēc brīža es pamanīju, ka tiek mētāti stikli. Es redzēju, kā man virsū lido stikla pudele, kas man trāpīja pa galvu. Es tūlīt sāku asiņot un ik pa brīdim zaudēju samaņu,» stāstīja cietusī sieviete.

Kautiņā Brauns guvis grieztu brūci zodā, bet viņa miesassargam trāpījusi pudele, un viņš guvis nopietnas brūces galvā. Kautiņā cietusi arī Brauna draudzene. Krisa Brauna pārstāvis izdevis paziņojumu, norādot, ka mūziķis un viņa draugi «kļuva par brutāla uzbrukuma upuriem. Viņi guva ievainojumus. Kriss un viņa biedri sadarbojas ar Ņujorkas policiju, kas turpina izmeklēt šo lietu».

Tikmēr Dreika pārstāvis noliedza repera līdzdalību kautiņā. «Dreiks nekādi neiesaistījās nekādās nelikumībās «W.i.P». Kad sākās kautiņš, viņš gāja ārā no kluba. Viņš neiesaistījās nekādās aktivitātēs, kas izraisīja kādu personu izvainojumus vai īpašumu bojājumus,» teikts repera pārstāvju izdotajā paziņojumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu