<i>LieneCandy</i> Amerikā šoreiz svarā neesot pieņēmusies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jau vēstījām, ka dziedātāja LieneCandy, kādu brīdi ir atpakaļ no ASV, kur esot strādājusi ierakstu studijā un baudījusi mīļotā vīrieša Metjū Batlera uzmanību, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Paralēli darbam studijā, Liene cītīgi apmeklējusi trenžaieru zāli. Iepriekšējās viesošanās laikā, dziedātāja iedzīvojusies liekajos kilogramos, tādēļ šoreiz sekojusi līdzi, lai paliktu formā. «Gāju katru dienu pa divām, divarpus stundām, kārtīgi darbojos, un tagad atkal esmu ideālā formā,» klāstījusi Liene.

Turklāt, jau aptuveni pusotru mēnesi viņa nelietojot gaļas produktus. Tas gan neesot tādēļ, ka Liene būtu kļuvusi par veģetārieti, bet tādēļ, ka gaļu nemaz nekārojoties: «Ēdu daudz zaļumu un jūtos tik viegli,» sajūsmināti «Kas Jauns» atklājusi mūziķe.

Kad bijis brīvs brīdis no ierakstiem un treniņiem, Metjū izrādījis latviešu mīļotajai Vašingtonu. Abi pabijuši Senātā un pat apmeklējuši vienu no sanāksmēm.

Tad pāris devies uz atrakciju parku, kur Liene izmēģinājusi visas atrakcijas. Kad sākotnējās bailes pārvarētas, Liene dažas atrakcijas baudījusi pat pa divām reizēm. «Pabiju pat brīvajā kritienā un brīvajā lidojumā. Metjū stāvēja malā un skatījās,» atklājusi LieneCandy, «Šī man bija pirmā reize, kad savā trakumā mēģināju tik ekstrēmas izklaides.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu