Neretas novadā avārijā smagi cietušais zēns atrodas komā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Neretas novadā vakar avārijā smagi cietušais 12 gadus vecais pusaudzis atrodas komā un ārsti viņa veselības stāvokli vērtē kā kritisku, aģentūrai LETA apstiprināja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas sabiedrisko attiecību vadītāja Romēna Namniece.

Kā ziņots, pusaudzis sākotnēji tika nogādāts Jēkabpils reģionālajā slimnīcā, bet pēc stāvokļa stabilizēšanās pārvests uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu.

Kā informēja Namniece, avārijā zēns guvis smagus smadzeņu bojājumus, kā arī citas nopietnas traumas.

Jau ziņots, ka vakar ap plkst.18.30 Neretas novadā autoceļa P75 59.kilometrā avarēja norakstīta ģimenes automašīna «Audi 80», kurā brauca četri nepilngadīgi brāļi.

Policija noskaidrojusi, ka 2000.gadā dzimušais zēns, kurš ceļu satiksmes negadījumā cietis vissmagāk, arī bijis iespējamais automašīnas vadītājs. Viņš izvēlējies nepiemērotu braukšanas ātrumu, kā dēļ automašīna nobraukusi no ceļa un apgāzusies.

Pārējiem trīs brāļiem - 1998.gadā dzimušam pusaudzim un 2010. un 2011.gadā dzimušiem puisēniem - sniegta medicīniskā palīdzība, un tie atlaisti mājās.

Zēns, kurš bijis pie stūres, nespēja novaldīt automašīnu, tā ieripoja grāvī un apgāzās uz jumta. Automašīna, kura jau kādu laiku bija norakstīta un kurai piestiprinātas dažādas neatbilstošas valsts numura zīmes, vairs nav remontējama un piederējusi zēnu mātei, raksta portāls «www.staburags.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu