Krievijai vairs nepalīdzēs Kokorins, Dānijai - Romedāls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas futbola izlasei Eiropas čempionāta finālturnīrā vairs nepalīdzēs uzbrucējs Aleksandrs Kokorins, kamēr Dānijas valstsvienībai izšķirošajā cīņā par izkļūšanu no B apakšgrupas jāiztiek bez pieredzējušā pussarga Denisa Romedāla.

Krievijas izlase A apakšgrupas trešās kārtas spēlē sestdien Varšavā tiksies ar Grieķiju.

Tomēr ne šajā, ne arī nākamajos mačos, ja Krievijas izlase tiem kvalificēsies, komandai nepalīdzēs Maskavas «Dinamo» pārstāvis Kokorins, kurš ceturtdien treniņa laikā savainoja paceles cīpslu.

Iepriekš Kokorins otrās kārtas cīņā pret Polijas izlasi palika uz Krievijas komandas rezervistu soliņa, bet pirmajā kārtā pret Čehiju viņš laukumā devās sešas minūtes pirms cīņas beigām.

Līdz šim 21 gadu vecais Kokorins valstsvienībā aizvadījis sešas spēles, tomēr vārtus nav guvis.

Pēc divām kārtām A apakšgrupā pirmo vietu ar četriem punktiem ieņem Krievija, bet tai ar trim punktiem seko Čehija. Polijas izlase iekrājusi divus punktus, bet Grieķijas kontā viens punkts.

Savukārt Dānijas izlase par izkļūšanu no B apakšgrupas svētdien spēkosies ar Vācijas valstsvienību.

Romedāls iedzīvojies kājas muskuļa savainojumā, kas nav nopietna trauma, tomēr mačam pret Vāciju viņš nebūs gatavs.

Līdz šim 33 gadus vecais Romedāls, kurš divas reizes atzīts par Dānijas gada labāko futbolistu, piedalījies 118 izlases spēlēs, gūstot 21 vārtus.

B grupā pēc divām kārtām pašlaik seši punkti ir Vācijai, pa trim punktiem izcīnījušas Dānija un Portugāle, bet divus zaudējumus piedzīvojusi Nīderlande.

Pēc viena apļa turnīra ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas divas spēcīgākās vienības, bet finālspēle paredzēta 1. jūlijā.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu