Zviedru žurnālists par «Dinamo» jaunieguvumu Robu Šrempu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zviedru žurnālists Uffe Bodins no laikraksta «Expressen» raksturojis Rīgas «Dinamo» jaunieguvumu Robu Šrempu kā talantīgu hokejistu, taču norādījis arī uz spēlētāja trūkumiem.

Šovasar «Dinamo» rindās viens no leģionāriem būs 25 gadus vecais amerikānis Robs Šremps, kuram ir arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) pieredze. 

Centra uzbrucēju 2004. gadā NHL draftā ar kopējo 25. numuru izvēlējās Edmontonas «Oilers» komanda. Šremps vairākas sezonas ir aizvadījis NHL, pārstāvot Ņujorkas «Islanders», Atlantas «Thrashers» un jau minēto «Oilers» klubu. 

Aizvadītajā sezonā amerikānis spēlēja Zviedrijas Elitsērijas klubā Ornskoldsvikas «MoDo», 55 regulārās sezonas spēlēs sakrājot 41 punktu (19+22), bet play-off izcīņā uzbrucējam sešos mačos 1+4.

«Šremps ir ļoti apdāvināts spēlētājs, kuram ir labas uzbrukuma prasmes, taču laiku pa laikam viņš ir spējis «pazust» un tas ir viens no iemesliem, kāpēc hokejists vairs nespēlē NHL,» sarunā ar «Apollo» saka zviedru žurnālists.

«Viņš nav pārāk labs savā aizsardzības zonā. Viņam bija laba sezona Zviedrijā un viņš savus rādītājus uzlaboja, bet sezonas laikā bija periodi, kad viņš vārtus neguva. Negribu kļūdīties, bet liekas, ka sezonas pirmajā mēnesī viņš bija pat bez punktiem,» stāsta Bodins.

«Šremps tika uzskatīts par lielu talantu Ziemeļamerikā, kad viņš spēlēja junioru līgās. Viņu draftēja Edmontonas «Oilers» pirmajā kārtā un daudzi eksperti paredzēja, ka hokejists būs NHL mēroga zvaigzne, taču tas nav noticis. Domāju, Šremps varētu būt labs spēlētājs KHL, ja viņš spēs uz ledus parādīt savu labāko sniegumu,» secina laikraksta pārstāvis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu