Reformu partija aicina valdi sagatavot partijas pozicionējumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Reformu partija (RP) pirmās domes sēdes  noslēgumā pieņēma rezolūciju, kurā aicināja partijas valdi, pamatojoties uz partijas programmas «Desmit principiem», divu mēnešu laikā sagatavot un iesniegt domei priekšlikumus par partijas pozicionējumu, aģentūru LETA informēja Daiga Holma, RP preses pārstāve.

Partijas pozicionējums balstās sekojošās pamatvērtībās: brīvība un atbildība - katram cilvēkam ir brīvība izvēlēties un īstenot savus mērķus dzīvē atbilstoši savai izpratnei, vienlaikus uzņemoties atbildību par savu rīcību, ievērojot citu cilvēku līdzvērtīgo brīvību; savstarpējā cieņa un humānisms - priekšnosacījums brīvu cilvēku sadarbībai, sasniedzot individuālos un kopīgos mērķus; tiesiskums, taisnīgums un demokrātiska valsts pārvalde ir cilvēka brīvības un atbildības īstenošanas pamats; spēcīgas ģimenes un kopienas ir attīstības, solidaritātes un valsts nākotnes stūrakmens.

Dome arī aicina RP valdi divu mēnešu laikā sagatavot un iesniegt domei priekšlikumus par sadarbības partneru izvēli starp Eiropas politisko partiju saimēm.

RP pirmā domes sēde šodien notika Latviešu biedrības namā, un tajā piedalījās izvirzītie delegāti no visām partijas reģionālajām nodaļām. Partijas statūti paredz, ka domnieki ir arī valdes locekļi, visi Saeimā ievēlētie deputāti un citas amatpersonas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu