Sagrauta Luksemburga, priekšā spēle ar Grieķiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas sieviešu basketbola izlase 2013. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē šodien izbraukumā tikās ar Luksemburgas izlasi.

Uzvaru ar rezultātu 95:60 izcīnīja Latvijas basketbolistes un līdz ar to kvalifikācijas turnīrā latvietēm ir divas uzvaras divās spēlēs.

Spēle iesākās līdzīgi un latvietes pirmos punktus guva tikai trešajā minūtē, bet ceturtdaļas vidū Latvijai jau bija desmit punktu pārsvars. Turpinājumā latvietes savu pārsvaru pakāpeniski palielināja un pēc pirmās ceturtdaļas rezultāts bija 29:11 Latvijas izlases labā.

Arī otrajā ceturtdaļā Latvijas basketbolistes turpināja sekmīgi spēlēt uzbrukumā un drīz jau mūsējām bija +20 (40:20), bet pēc pirmā puslaika tablo vēstīja 53:27.

Mača trešajā un ceturtajā ceturtdaļā Latvija savu pārsvaru noturēja un arī palielināja, galarezultātā svinot otro panākumu kvalifikācijas turnīrā. 

Latvijas izlasē 18 punktus guva Liene Jansone, Ieva Krastiņa sameta 15 punktus, bet 11 punkti Zanes Tamanes rēķinā.

Nākamo maču Latvijas izlase 20. jūnijā aizvadīs Rīgā pret Grieķijas valstsvienību. Grieķietes ar 72:49 šodien pārspēja Somiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu