Grieķija aizsūta mājās krievus, EČ beidzas arī Polijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Eiropas futbola čempionāta finālturnīra A apakšgrupas pēdējās, trešās, kārtas spēlēs šodien pie uzvarām tika Grieķijas un Čehijas izlases.

Grieķijas futbolisti Varšavā tikās ar Krieviju un uzvarēja ar 1:0, savukārt Vroclavā Čehijas un Polijas mačā pārāki ar 1:0 bija čehi.

Līdz ar to A apakšgrupā pirmajā vietā ar sešiem punktiem ierindojās čehi, bet otrie palika grieķi, kuriem četri punkti. Trešajā vietā ar četriem punktiem ierindojās krievi, bet poļi turnīru noslēdza ar diviem punktiem. 

Grieķijas un Krievijas mačā vienīgie vārti tika gūti pirmā puslaika kompensācijas laikā, kad Vjačeslavu Malafejevu pārspēja Giorgs Karagunis. Otrajā puslaikā grieķiem bija laba izdevība panākt 2:0, bet bumba pēc soda sitiena trāpīja pa vārtu stabu. Mača izskaņā krievi devās uzbrukumā, lai panāktu neizšķirtu, taču grieķu futbolisti savus vārtus nosargāja neieņemtus. 

Tikmēr Vroclavā vienīgie vārti tika gūti mača 72. minūtē, kad čehus vadībā izvirzīja Petrs Jiračeks.

A grupas komandas ceturtdaļfinālā spēkosies ar B grupas divām labākajām vienībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu