Apsardzes firmas darbinieks bez iemesla iepūš autovadītājam sejā asaru gāzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Neizpratnē joprojām ir vairāki Rīgas jaunieši, kuriem bez skaidra iemesla apsardzes uzņēmuma «Evor» darbinieki automašīnā iepūta asaru gāzi, ziņo Latvijas Televīzija.

Kamēr viņu uzrakstītais iesniegums ir policijā, un lieta vēl tikai tiek šķetināta, uzņēmuma vadība neuzskata par vajadzīgu to komentēt. Bet juristi saka - šajā gadījumā klaji pārkāpti pat divi likumi un cietušajiem noteikti jāvēršas tiesā.

Incidents noticis Avotu un Lāčplēša ielas krustojumā. Nedēļas nogalē Miks ar draugiem divās automašīnās brauca izklaidēties. Abi puiši bija dzēruši, bet pie stūres sēdēja draudzenes. Iespējams, ka aiz puišu automašīnas stāvošās «Evor» automašīnas pasažierus nokaitināja tas, ka, iedegoties zaļajai gaismai, viņi neuzsāka kustību, bet sasaucās ar draugiem otrā automašīnā.
Sākot kustību, «Evor»   automašīna pabraukusi garām, izlecis ārā vadītājs un krievu valodā sācis klaigāt uz draugiem. Viens no draugiem lūdzis paskaidrot «Evor» darbinieka rīcību un to, kāpēc viņš ar viņiem sarunājas krievu valodā.

Kad konflikts jau šķita beidzies, «Evor» darbinieks pēkšņi atgriezās un pie priekšējā loga no ārpuses ventilācijā iepūta asaru gāzi.

Puiši zvanījuši uz «Evor», kur viņam paziņots, ka notikušo nevēlas komentēt, intervija atteikta arī Latvijas Televīzijai.

Plašāk skaties «Panorāmas» sižetā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu