Karagunis: Tiesneša kļūdas dēļ nevarēšu spēlēt 1/4 finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Grieķijas izlases kapteinis Giorgos Karagunis pēc uzvaras pār Krieviju (1:0) atzina, ka UEFA būtu jāizvērtē viņam piešķirtā dzeltenā kartīte, kuras dēļ viņam nāksies izlaist Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālu, vēsta «championat.com».

«Mums nebija nekas jāpierāda. Grieķijai ir tāda vēsture, par kādu citi tikai var sapņot. Šovakar pats svarīgākais laukumā bija vēlme uzvarēt,» uzsver Karagunis.

«Pēc tam, kad Krievija un Polija nospēlēja neizšķirti, mēs sapratām, ka tā ir mūsu iespēja. Bijām noskaņoti tikai uz uzvaru, veltījām tai visus spēkus un parādījām savas labākās īpašības,» norāda 2004. gada Eiropas čempions.

Tikmēr runājot par epizodi, kurā Karagunis saņēma dzelteno kartīti par simulāciju, lai gan drīzāk bija jāfiksē pārkāpums un uz Krievijas izlases vārtiem jāpiešķir 11 metru soda sitiens, grieķu pussargs saka: «Man nav ko teikt, jūs paši visu redzējāt. Jāteic, ka kopumā šajā turnīrā tiesāšanu gribētos redzēt krietni augstākā kvalitātē.»

«Ja nebūtu tiesnešu kļūdas, tad mēs būtu uzvarējuši apakšgrupā, jo mums tika atņemti vairāki «tīri» vārtu guvumi. UEFA būtu jāizskata man piešķirtā dzeltenā kartīte, jo absolūti nav godīgi, ka es nevarēšu piedalīties ceturtdaļfināla mačā. Šovakar visi tiesnešu lēmumi bija pret mums. Tādēļ mēs bijām pelnījuši uzvaru.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu