Daugaviņš: Man ir bijuši piedāvājumi no KHL klubiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas valstsvienības un NHL komandas Otavas «Senators» uzbrucējs Kaspars Daugaviņš intervijā portālam «Allhockey.ru» uzsver, ka viņa prioritāte joprojām ir NHL.

Latviešu hokejists arī pirms gaidāmās sezonas plāno pievienoties Rīgas «Dinamo» treniņnometnei, lai gan pagaidām nav skaidrības, kur Daugaviņš turpinās karjeru.

«Piedāvājumi no citiem KHL klubiem ir bijuši, taču jebkurā gadījumā tiesības uz mani pieder Rīgas «Dinamo». Bet mana prioritāte ir NHL. KHL - tas ir labs variants, bet manās lietās labāk orientējas amerikāņu aģents Džejs Grosmans. Līgums nav vienas vai divu dienu darbs, reizēm pie papīriem tiek strādāts mēnesi. Pērn ļoti ilgi domāju par diviem variantiem - «Dinamo» un Ziemeļameriku.»

Runājot par savu pirmo pilnvērtīgo NHL sezonu, latviešu uzbrucējs uzsver, kas svarīgākais bijis iekļūt komandas pamatsastāvā. «Es «sitos» sešus gadus, ilgi gāju pretī savam sapnim, bet tagad man ir jauns mērķis - nevis sēdēt savā vietā, bet nepārtraukti doties cīņā. Izejot cauri Amerikas hokeja līgai (AHL), sapratu, ka nervi man ir stipri. Jo daudzi vienkārši padodas un netiek līdz NHL. Ir ļoti svarīgi nenolaist rokas.»

Šovasar Daugaviņam beigsies līgums ar «Senators», tomēr hokejists cer, ka saņems no kluba piedāvājumu turpināt sadarbību. Ja neizdosies palikt NHL, tad Daugaviņš varētu pievienoties «Dinamo» komandai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu