Sprādzienos Irākā gājuši bojā četri cilvēki un 32 ievainoti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vairākos sprādzienos Irākā svētdien nogalināti četri cilvēki un vēl 32 ievainoti, ziņo Irākas drošības dienestu amatpersonas un mediķi.

Sprāgstot automašīnā ievietotai bumbai, Fallūdžā uz rietumiem no Bagdādes bojā gājis viens karavīrs un vēl trīs ievainoti, informēja pulkvežleitnants Mohameds al Obaidi.

Uzbrukums bijis vērsts pret armijas patruļu.

Eksplodējot ceļmalā novietotai bumbai, Fallūdžā dzīvību zaudējis arī kāds bērns un vēl trīs cilvēki ievainoti.

Tikmēr 290 kilometrus uz ziemeļrietumiem no Bagdādes automašīnā ievietota bumba eksplodējusi netālu no policijas iecirkņa, nogalinot divus cilvēkus un ievainojot 26, norādīja al Obaidi.

Pagājušā nedēļa Irākā ir izvērtusies par vienu no vardarbīgākajām pēdējā laikā. Kopumā dažādos sprādzienos dzīvību zaudēja vairāk nekā 100 cilvēki un vairāk nekā 250 tika ievainoti.

Kopumā Irākā kopš kulminācijas punkta 2006. un 2007.gadā vardarbība ir mazinājusies, tomēr uzbrukumi joprojām ir bieža parādība. Maijā vardarbībā tika nogalināti 132 irākieši, liecina oficiālie dati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu