Mazsālīti gurķīši ar dillēm un ķiploku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

1 kg gurķu
ķiploks
1 ēdamkarote sāls
1 tējkarote cukura
dilles

Pagatavošana:

Gurķiem nogriež galus, dilles sasmalcina. Ķiplokus sasmalcina (ķiploku daudzumu izvēlieties pēc patikas). Plastmasas maisiņā ieliek gurķus, dilles, sāli un cukuru, sakrata un atstāj aukstumā 24 stundas.

Gurķus var sālīt arī bļodā, sajaukt ar garšvielām un atstāt aukstumā. Lielākus gurķus var sagriezt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu