Robens norāda uz šķelšanos Nīderlandes komandas iekšienē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nīderlandes futbola izlasē, kas piedzīvoja izgāšanos Eiropas čempionāta finālturnīrā, notikusi šķelšanās spēlētāju vidū, norādījis valstsvienības pussargs Arjēns Robens.

No Eiropas čempionāta B apakšgrupas svētdien ceturtdaļfinālā iekļuva Vācijas un Portugāles izlases. Pēdējās, trešās kārtas cīņās Portugāles izlase ar 2:1 uzvarēja Nīderlandi, kamēr Vācija ar 2:1 pārspēja Dāniju.

B apakšgrupas kopvērtējumā uzvaru ar maksimāli iespējamiem deviņiem punktiem izcīnīja Vācija, kurai ar sešiem punktiem sekoja Portugāle. Dānijas izlase izcīnīja trīs punktus, bet Nīderlande cieta trīs neveiksmes.

2010. gada Pasaules kausa finālistu nometnē jau kopš turnīra sākuma bija jaušamas nesaskaņas, kad publiski par neiekļaušanu sākumsastāvā neapmierinātību izteica Klāss Jans Huntelārs un Rafaels van der Vārts, bet pats Robens izrādīja klaju nepatika par savu nomainīšanu apakšgrupas otrajā spēlē pret Vāciju.

«Mēs zaudējām trīs reizes pēc kārtas. Šādu lietu ir grūti pieņemt,» izteicies Robens. «Mums visiem jāuzdrošinās ieskatīties spogulī, jo izgāzāmies mēs visi kopā. Ir grūti atrast tam izskaidrojumu. Dažreiz lietas vienkārši nav iespējams izskaidrot.»

«Komandā allaž kaut kas notiek. Šis nebija izņēmums, taču to mēs paturēsim pie sevis,» zīmīgi izteicās Robens.

Kamēr pēc šāda snieguma iespējama kļuvusi galvenā trenera Berta van Marvijka atlaišana, izlases pussargs Veslijs Sneiders paudis trenerim zināmu atbalstu.

«Es teiktu, ka van Marvijkam būtu jāturpina darbs. Pirms diviem gadiem šī sadarbība labi nostrādāja. Šoreiz to neizdevās atkārtot, taču es viņam redzu nākotni komandas galvgalī,» izteicies Sneiders. «Viņš ir parādījis savas spējas, atrisinot iekšējas problēmas pareizajā ceļā.» 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu