Japānā tiks radīts sejas krēms, kas dārgāks par zeltu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: REUTERS/Scanpix

Japāņu kosmētikas kompānija laidīs klajā sejas krēmu, kas ir dārgāks par zeltu, - 50 gramus produkta varēs iegādāties par 1 050 000 jenu (7381 latu).

Zīmola «Shiseido» jaunais produkts iznāks 21.septembrī par godu kompānijas luksusa kosmētikas līnijas «Cle de Peau Beaute» trīsdesmitajai jubilejai.

Viens grams krēma maksā vairāk nekā 147 latus. Tas tiek uzskatīts par visu laiku dārgāko sejas krēmu.

Pārdošanā nonāks tikai trīs produkta iepakojumi. Krēma trauciņš būs darināta ar rokām no aptuveni 30 kristāla kārtām un trijiem platīna riņķiem, apliecināja kompānija.

Krēma trauciņš radīts sadarbībā ar franču stikla ražotāju «Crystal Saint-Louis», kura darinājumi ir populāri kolekcionāru vidū.

«Shiseido» norādīja, ka interesenti gaidāmo krēmu varēs pasūtīt zīmola galvenajā veikalā Tokijā, sākot no 30.augusta. Ja tiks saņemti vairāk nekā trīs pasūtījumi, nāksies rīkot izlozi.

Zīmols izlaidīs otro ierobežota skaita sejas krēmu kolekciju jubilejas iepakojumā. 50 grami papildus kolekcijas krēma izmaksās 84 000 jenas (589 latus).

«Shiseido» ir Japānas lielākā kosmētikas kompānija, un tās gada peļņa visā pasaulē lēsta ap 638 miljardiem jenu (4,5 miljardiem latu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu