Nepieciešams:
Pitas maize ar cūkgaļu un svaigiem dārzeņiem
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
700 g svaigas cūkgaļas
1 sīpols
3 daiviņas ķiploka
olīveļļa
4 tomāti
1 gurķis
1 sarkanais sīpols
200 g Fetas siera
timiāns
etiķis
baltvīns
100 g olīvju
4 pitas maizes
čilī
sāls
zaļumi
Pagatavošana:
Gaļu sagriež strēmelēs, apcep olīveļļā uz pannas, pieliek smalki sagrieztu ķiploku, ripiņās sagrieztu sīpolu, uzliek vāku un pasautē 15 minūtes uz mazas liesmas.
Tomātus, gurķi, sarkano sīpolu sagriež, sasmalcina Fetu, sajauc ar dārzeņiem. Pieliek olīvas un sasmalcinātus zaļumus. No baltvīna, etiķa, olīveļļas, sāls, timiāna un sasmalcināta čilī pagatavo mērci, to pārlej salātiem.
Pitas maizi un sausas pannas sasilda. Maizi liek uz šķīvja uz tās liek gaļu un salātus. Gaļu un salātus var pildīt pitas maizē.