Lielās Līgo lustes līgotājus gaidīs Alūksnē!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jāņi ir vieni no gaidītākajiem svētkiem visā gada garumā un kā nu ne – ar saulgriežu laiku vasaras atnākšanai visi vārti vaļā! Daba piedzīvo pilnbriedu, tādēļ šajā nedaudz mistiskajā laikā aicinām doties līgot uz Alūksni, kur romantiskajā Pilssalas estrādē 23.jūnijā no pulksten 19.00 notiks Lielās Līgo lustes!

Pilssalas estrādē par līgošanu gādās vairāki muzikālie kolektīvi - grupas «Roja», «Musiqq», Valmieras teātra dziedošie aktieri «Žerāri», Santa Zapacka un Harijs Ozols, LieneCandy un «Otra Puse». Pēc koncerta estrādē turpināsies zaļumballe, kurā spēlēs «Roja», A.Tomiņš un dīdžeji.

Būs bufetes, bet arī līgotāji paši var parūpēties par Līgo vakara cienīgu cienastu, līdzi ņemot «groziņus». Sēdvietas estrādē nebūs numurētas, tādēļ ikviens varēs izvēlēties sev tīkamāko vietu līgošanai.

Biļetes iepriekšpārdošanā iegādājamas «Biļešu Paradīzes» kasēs un Alūksnes pilsētas Tautas namā. Iepriekšpārdošanā biļetes cena Ls 3, pasākuma dienā – Ls 4, pēc 24.00 – Ls 3, bērniem līdz 14 gadu vecumam un pensionāriem (uzrādot personu apliecinošu dokumentu) – Ls 2, pirmsskolas vecuma bērniem ieeja bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu