Šogad «Imantdienās» daudz dziedošo viesu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gadskārtējos Imanta Kalniņa mūzikas svētkos «Imantdienās» šogad 7. jūlijā Cēsu Pils parka estrādē kā īpašie viesi muzicēs Goran Gora, Māra Upmane-Holšteina, Paula Dukure un Andris Ērglis, izpildot daudzas populāras komponista dziesmas jaunās versijās.

Viesi uzstāsies koncerta otrajā daļā kopā ar Martu Kristiānu Kalniņu un grupu «Autobuss debesīs». Šajā koncerta daļā skanēs gan vairākas dziesmas no Imanta Kalniņa un Vika dziesmu cikla «Autobuss debesīs», gan skaņdarbi no 90. gadu dziesmu programmas «Par lietām, kuras tā ar nekad nepāriet» un citas populāras dziesmas.

Īpašo pārsteigumu varētu būt Goran Gora un Māras Upmanes-Holšteinas duets dziesmā «Tā», ko savulaik izpildīja Ainars Mielavs un Agnese, kā arī Māras dziedātā dziesma «Aplis» un Gorana interpretācija par Igo savulaik izpildīto «Dziesma Sniegbaltītei».

Dažādās kombinācijās duetos un solo uzstāsies arī Andris Ērglis un Paula Dukure, kā arī Marts Kristiāns Kalniņš.

Jau vēstīts, ka «Imantdienu» pirmā daļa būs grupas «Turaidas Roze» gādībā, kas izpildīs dziesmas ar Ojāra Vācieša vārdiem, bet koncerta kulminācija viennozīmīgi būs vairs nekoncertējošās grupas «Menuets» atgriešanās uz Imantdienu skatuves.

Biļetes uz «Imantdienu» koncertu vēl iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu