Gacho prezentē ASV tapušo «Mazāk Guli» mūzikas video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pašmāju mūziķis Gacho prezentējis savu jaunāko singlu «Mazāk Guli» kopā ar dziesmas oficiālo videoklipu.

Dziesmas būtība ir iedrošināt cilvēkus jebkurā vecumā nebaidīties sapņot lielus sapņus, lai arī ikdienā ir tik daudz lietas un darbi, kas mūs katru attur no sapņošanas – rutīna, šaubas, bailes no neizdošanās. Klips ir veidots, kā metafora dziesmas idejai, atainojot sapni, Gacho iemiegot sabiedriskajā transportā. Dziesmas videoklips ir filmēts ASV abu krastu lielpilsētās Ņujorkā un Losandželosā.

«Bieži vien dzīves rutīnā mēs paskrienam garām daudzām lietām, tostarp piepildītiem sapņiem.» tā par dziesmas ideju saka Gacho. «Tu dari kaut ko un tad saproti, ka kādreiz par to esi tikai sapņojis, un pat nepamani, ka sapnis ir kļuvis par realitāti. Tāpēc izdomāju, ka nepieciešams pamudināt katru, lai uzdrošinās sapņot, jo sapņi ļoti bieži mēdz piepildīties.»

Dziesmas piedziedājumā piedalījies «Thursday 12th» līderis Raimonds Ruskulis. Šis ir jau otrais Gacho skaņdarbs, kuru producē zviedru producents Gameboii.

Kompozīcija ir māsterēta pie atpazīstamākā Zviedrijas skaņu inženiera Sören von Malmborg «Cosmos Mastering» studijā.

  • Operatori: Jānis Jēkabsons, Didzis Rutmanis
  • Montāža: Jānis Jēkabsons (BlackMarketVideos)
  • Krāsas: Agris Čaurs (Cineport)
  • Paldies par atbalstu videoklipa tapšanā David Fon Pein (David Rich)

Gacho «Mazāk Guli» Oficiālais video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu