Aculieciniece pastāsta par traģiskās avārijas apstākļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Policijas iztaujātā aculieciniece pastāstījusi, ka automašīna, kas pirmdienas vakarā Cēsīs ietriecās vilcienā un izraisīja traģisku avāriju ar trim bojāgājušajiem, pārbrauktuvi šķērsojusi milzīgā ātrumā un pie aizliedzošā signāla, to portālam «Apollo» pastāstīja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Dace Jukāma

Aculieciniece policijā pieteikusies pēc tam, kad otrdien izlasījusi medijos, ka tiek meklēti traģiskās avārijas aculiecinieki.

Viņa pastāstījusi, ka pie pārbrauktuves stāvējusi ar bērnu, kad viņai garām pēkšņi lielā ātrumā patraukusies BMW markas automašīna un tālāk sekojis trieciens.

Ir nozīmētas ekspertīzes un izmeklēšana turpinās. 

Policija jau informēja, ka dzelzceļa pārbrauktuve, uz kuras notika traģiskais negadījums, nav aprīkota ar aizsargbarjerām un pie tās nav izstādīta ceļa zīme, kas nosaka par pienākumu apstāties un pārliecināties par satiksmes drošību, pirms turpināt kustību. Pārbrauktuve ir aprīkota ar signālugunīm.

Policija vērš iedzīvotāju uzmanību un atgādina, ka satiksmes noteikumu prasības nosaka - autovadītājam, pirms izbrauc uz pārbrauktuves, vienmēr ir jāpārliecinās, vai netuvojas vilciens.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu