Uz tirgu pēc Jāņu zālēm!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Rīgas Centrāltirgū Jāņu zāles ir pieejamas plašam iedzīvotāju lokam un maksā, sākot no 0,30 latiem, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja Rīgas Centrāltirgus pārstāvis Ivars Jakovels.

Viņš norādīja, ka Jāņu zāļu tirgotāji tradicionāli izvietoti ziedu tirdziņa galā pie Prāgas un Nēģu ielas krustojuma, kur sākas zemnieku tirdziņa teritorija starp Piena un Gaļas paviljonu.

Lai uzraudzītu, vai nenotiek tirdzniecība ar aizsargājamiem augiem, Centrāltirgū strādā Pārtikas un veterinārais dienests, vēstīja Jakovels.

Viņš arī atzīmēja, ka mājās sietu Jāņu sieru iespējams iegādāties Piena paviljonā. Siera cena ir pieci līdz seši lati par vienu kilogramu. Savukārt Zivju paviljonā iespējams iegādāties «Ilgezeem» gaišo alu, kura cena ir 1,30 lati par vienu litru.

Tāpat viņš piebilda, ka Jāņu un Līgu vainagi tirgū būs pieejami jau tuvākajās dienās. To cenas līdzīgi kā pagājušajā gadā svārstīsies četru līdz piecu latu robežās.

Sākot ar ceturtdienu, 21.jūniju, Centrāltirgū un Vidzemes tirgū darbosies Līgo svētku tirdziņš, kurā piedalīsies labākie amatnieki un mājražotāji no visas Latvijas, vēstīja Centrāltirgus pārstāvis.

Līgo svētku tirdziņš Centrāltirgū norisināsies līdz 23.jūnijam, bet Vidzemes tirgū līdz 22.jūnijam.

Līgo svētkos 23.jūnijā Centrāltirgū un Vidzemes tirgū būs saīsināts darba laiks līdz plkst.17.

24.jūnijā no plkst.7 līdz 17 būs atvērta vienīgi Centrāltirgus atklātā teritorija. Centrāltirgus paviljoni, rūpniecības preču tirgus, tirdzniecības nams Spīķeru ielā, kā arī Vidzemes tirgus Jāņu dienā būs slēgti, uzsvēra Jakovels.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu