Talantu šova dalībniece glezno ar savām krūtīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna foto

Talantu šova «Thailand's Got Talent» žūriju šokējusi dalībniece, kas uzstāšanās laikā izģērbusies un gleznojusi ar savām kailajām krūtīm.23 gadus vecā sieviete svētdienas vakarā kāpa uz talantu šova skatuves, ģērbusies džinsos un rūtainā kreklā. Pagriezusies ar muguru pret kameru, viņa novilka kreklu un krūšturi. Pēc tam sieviete iemērca kailās krūtis dzeltenas, zaļas, sarkanas un melnas krāsas spaiņos un deju mūzikas pavadījumā gleznoja, berzējot krūtis pret audeklu.

Žūrija, kas sastāvēja no diviem vīriešiem un vienas sievietes, šokā vēroja neparasto priekšnesumu.

Taizemes kultūras ministre Sukumola Kunploema vēlas tikties ar raidījuma producentiem, jo tie demonstrēja priekšnesumu laikā, kad pie televizora ekrāniem atradās visu vecumu skatītāji, tostarp bērni.

Viņa sacīja, ka publiski redzams kailums nav pieņemams un nesaskan ar Taizemes konservatīvo kultūru.

«Mākslinieciskām izpausmēm ir robežas,» teica Kunploema. «Ministre tiksies ar «Thailand's Got Talent» producentiem un noklausīsies viņu skaidrojumu.»

Raidījums netika demonstrēts tiešraidē, tāpēc tā veidotāji varēja izņemt neviennozīmīgi vērtēto fragmentu. Video vietnē «Youtube» tika ievietota arī uzstāšanās necenzētā versija, kur redzamas dalībnieces krūtis.

Vienīgā sieviešu dzimuma žūrijas locekle, kura pēc šokējošā priekšnesuma pameta skatuvi, sacīja, ka tas Taizemes kultūrā uzskatāms par nepiedienīgu.

Taču šova dalībniece, kura sniedza interviju pēc uzstāšanās, uzskatīja, ka tad, ja viņa būtu vienkārši gleznojusi, priekšnesums nebūtu bijis īpašs.

Žūrijas sastāvā esošie vīrieši nolēma, ka priekšnesums bijusi mākslinieciska izpausme. Viņi ļāva dalībniecei piedalīties nākamajā kārtā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu