Horvātijas hokeja klubs aizvadīs spēles Romas impērijas laikā celtā amfiteātrī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Horvātijas hokeja klubs Zagrebas «Medvescak» septembrī aizvadīs divas spēles Romas impērijas laikā celtajā amfiteātrī Horvātijas pilsētā Pulā.

Laikā no 14. līdz 16. septembrim «Medvescak» komanda pa reizei tiksies ar Slovēnijas klubu Ļubļanas «Olimpija» un Austrijas vienību Vīnes «Capitals».

«Esmu pārliecināts, ka attēli no hokeja spēles, kas tiks aizvadīta Pulas arēnā, kuru savulaik savām cīņām izmantoja gladiatori, ceļos pa visu pasauli,» izteicās «Medvescak» kluba prezidents Damirs Gojanovičs.

Biļešu cena uz minētajiem mačiem būs no 25 līdz 83 eiro (no 17 līdz 58 latu).

Īsts pārbaudījums organizatoriem būs septembrī Pulā sastopamā siltā gaisa temperatūra, kas šajā laikā svārstās starp 25 un 30 grādiem pēc Celsija.

Pulas amfiteātris, kas tika uzcelts mūsu ēras pirmajā gadsimtā, ir sestais lielākais amfiteātris pasaulē un savos ziedu laikos spēja uzņemt 22 000 cilvēku.

Arī mūsdienās Pulas amfiteātris aktīvi tiek izmantots dažādu pasākumu rīkošanai - tajā notiek filmu festivāli, operas un rokkoncerti.

«Medvescak» komanda ikdienā spēlē Horvātijas un Austrijas čempionātos. Vidēji tās spēles apmeklē 8835 skatītāju, kas ir 12. labākais rādītājs Eiropā.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu