Jāņi tiem, kas Jāņus nesvin

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Palēns/LETA

Muzikālas un sportiskas netradicionālu vasaras saulgriežu garā ieturētas norises no 22. līdz 25.jūnijam gaida Alternatīvajos Jāņos Uzvaras līdumā netālu no Rīgas-Jelgavas šosejas, portālu «Apollo» informēja Mārtiņš Zviedris, kafejnīcas «Leningrad» programmas menedžeris.

Trešo gadu Vecrīgas kafejnīca Leningrad līgot aicina tos, kas parasti vasaras saulgriežus nesvin vai kas to nevēlas darīt šlāgermūzikas pavadījumā un izmantojot citus vidējam latvietim ierastos gada īsākās nakts sagaidīšanas atribūtus (izņemot alu).

Šogad alternatīvie jāņabērni no 22.jūnija vakara līdz 25.jūnijam pulcēsies Uzvaras līdumā Olaines novadā. Naktī no 23. uz 24.jūniju par mūziku blues/punk un folkroka garā koncertvietā rūpēsies grupas «Adamsu famīlija» un 2tie. Akustisku priekšnesumu sniegs dziedātāja Aleksandra un ģitārists Igors no eklektiskā roka apvienības «Baltic Beach Band». Somu dīdžejs Disco-Jew sola plašu prasmīgi miksētu dejojamu ritmu klāstu: no roka līdz electro, drum`n`bass un, iespējams, arī pārdesmit gadu senu funk un R`n`B garā ieturētu melno mūziku. Par dejām gādās arī pašmāju dīdžeji Ma.Be, Māris Balodis, Imants Koķis un citi.

Gaidāms Ļeņingradas Jāņunakts svinībās ierastais pliko skrējiens, šoreiz - pa īpaši šim nolūkam darinātām laipām, mūziķu un muzicēt gribošo džemsesija, čigānu pirts, alkofutbola spēle, plunčāšanās netālajā karjerā, kā arī citas jautras norises.

Šogad ieejas maksas Alternatīvajos Jāņos nav, apmeklētāji dzīvos līdzpaņemtajās teltīs, svinību vietā darbosies pasaules mūzikas kroga Bubamara virtuve un kafejnīcas «Leningrad bārs».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu