Skuja sašutis: To, laikam, spēj tikai Ušakovs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Rīgas domes (RD) frakcijas «Demokārtiskie patrioti» priekšsēdētājs Jānis Mārtiņš Skuja sašutis: «Šī nu gan ir vēl nedzirdēta nekaunība un meli! To laikam spēj tikai Ušakovs [Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (Saskaņas centrs)]! Pat cilvēka nāve nav svarīga, ja jāglābj SC reitings un partijai uzticīgie.»

Skuja paziņojumā medijiem pauž neizpratni: «Sākumā Ušakovs apgalvo, ka atbildīgais darbinieks no domes saņems sodu, lai gan zina, ka jau ilgu laiku gan Satiksmes departamentam, gan departamenta Transporta būvju uzturēšanas pārvaldei vadītāju nav, bet viņu amatus veic pienākumu izpildītāji. Tagad pēkšņi sapratis – atlaist nevienu nevar, jo par Vanšu tiltu atbildīgās amatpersonas RD Satiksmes departamentā vairs nestrādā.»

«Kāpēc tāda atskārsme? Tāpēc, ka būtu jāziedo savs ieliktenis Vitālijs Reinbahs, par kuru preses sekretāre Anna Kononova raksta: jaunu direktora amata kandidātu dome nemeklēs, jo redz, par Reinbaha darbu nevienam sūdzību neesot. Cilvēks mirst un sūdzību neesot? Vai bojā gājušā cilvēka radinieki domā tāpat? Aicinu viņus iesūdzēt domi tiesā! Ar advokātiem palīdzēsim,» aicina deputāts.

«Tikai pieklājība mani attur Ušakova rīcību nosaukt tā, kā Rīgas domes priekšsēdētājs to pelnījis. Ja nespēj ziedot savus kalpiņus, tad esi vīrs un uzņemies atbildību pats, nevis rīkojies nelietīgi,» norāda Skuja.

Atbildīgajiem par Vanšu tilta traģēdiju izdosies izvairīties no soda

Ušakovs: Pēc šīs traģēdijas, iespējams, kāds tiks atlaists

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu