Igo dzimšanas dienā koncertu cikla «Mani50» noslēguma koncerts Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Skatītāju sajūsma un neviltota mīlestība ir pavadījusi dziedātāju Igo viņa jubilejas koncertos «MANI 50» gan Cēsu pils parka estrādē, gan Dzintaru koncertzālē. Pasākuma organizatori ir gandarīti par paveikto un priecājas par skatītāju pozitīvo vērtējumu. 

Dažas no apmeklētāju atsauksmēm sociālajos portālos skan šādi: «Īpaša sajūta ir tad, kad «svešumā stingušie ļaudis» ceļas kājās pie dziesmas «Atgriešanās» jeb citiem vārdiem - Igo koncerts attaisnoja cerības!». «Vēl šorīt dungojas «noskūpstītas lapas no rīta, šai rudenī.. » Igo koncerts «Mani 50» pacēla garastāvokli, iesaku visiem, kas vēl nav aizgājuši.» «Pārdomāta un jauka Igo jubilejas koncerta programma - katra dziesma ar savu vēsturi».
 
Koncertos Cēsīs un Jūrmalā kopā ar Igo uz skatuves kāpa viņa muzikālie draugi un kolēģi - Vidzemes kamerorķestris diriģenta Andra Veismaņa vadībā, dziedātāji Zigfrīds Muktupāvels, Andris Ērglis, Artis Dvarionas, Rolands Ūdris, Antra Stafecka, koklētāja Laima Jansone, operdziedātāja Evija Martinsone, saksofonists Zintis Žvarts, kā arī Igo pavadošā grupa. Dzintaru koncertzālē ar skaļiem aplausiem un neviltotu sajūsmu skatītāji sveica komponistus, ar kuriem Igo ir sadarbojies savas karjeras laikā - Raimondu Paulu, Zigmaru Liepiņu, Valtu Pūci un Jāni Strazdu. 

Pasākuma organizatori aicina visus dziedātāja atbalstītājus vēl paspēt sveikt Igo viņa apaļajā jubilejā, kura iekrīt tieši koncerta dienā - 29. jūnijā, iegādājoties biļetes uz cikla «MANI 50» noslēguma koncertu koncertdārzā «Pūt, Vējiņi!» Liepājā.
 
Kopā ar Igo Liepājā uzstāsies dziedātāji Andris Ērglis, Zigfrīds Muktupāvels, Rolands Ūdris, Artis Dvarionas, Antra Stafecka, operdziedātāja Evija Martinsone, koklētāja Laima Jansone, komponisti Zigmars Liepiņš, Valts Pūce, Jānis Strazds, kā arī Vidzemes kamerorķestris diriģenta Andra Veismaņa vadībā, grupa REMIX u.c.

Biļešu iepriekšpārdošana: «Biļešu Paradīze» kasēs un internetā «bilesuparadize.lv». 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu