Olimpisko spēļu organizatori lūdz atļauju izmantot Raimonda Paula izpildījumu Londonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Pīlēns/MicRec

Maestro izpildītā mūzika skanēs Londonā. Un tas notiks baltkrievu mākslas vingrotājas, vairākkārtējas pasaules un Eiropas čempionātu medaļnieces Ļubovas Čerkašinas priekšnesuma laikā. Vingrotāja savā priekšnesumā izmantos Raimonda Paula izpildīto pasaules slavenā komponista Huana Tizola tēmu «Karavāna», kuru Maestro izpildīja un ierakstīja savos koncertos viesojoties Baltkrievijā.

Ar oficiālu lūgumu atļaut šo izpildījumu izmantot savā priekšnesumā pie Izdevniecības MicRec griezās Baltkrievijas Olimpiskās komitejas pārstāvji, jo Londonas Olimpisko spēļu organizatori šogad ir pieprasījuši uzrādīt oficiālas atļaujas no autoriem un izpildītājiem ikvienam, kurš savos priekšnesumos izmanto mūziku. Raimonds Pauls, protams, laipni piekrita un deva savu atļauju izmantot šo ierakstu. Starp citu, šī nebūs pirmā reize, kad tik augsta ranga sporta sacensībās tiek izmantota Maestro daiļrade. Laiku pa laikam pasaules elites mākslas vingrotāji un  daiļslidotāji izmanto Maestro komponēto mūziku savos prikšnesumos.

Šeit redzams Ļubovas Čerkašinas amatieru videoieraksts, kurā  dzirdama Raimonda Paula klavierspēle:


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu