Nolans paliek pie izlases vēl uz gadu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlasi arī turpmāk vadīs tās līdzšinējais galvenais treneris Teds Nolans, aģentūrai LETA apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

Vienošanās ar Nolanu panākta uz vienu gadu. Abas puses līgumu vēl nav parakstījušas, taču visi nepieciešamie jautājumi ir atrisināti. Abas puses ir devušas piekrišanu darbu turpināt.

Kā izteicās Lipmans, Nolans esot bijis ļoti priecīgs par piedāvājumu turpināt darbu.

LHF prezidents tāpat piebilda, ka viņam pašlaik nav informācijas, vai Nolans plāno darbu izlasē apvienot ar kāda kluba vadīšanu.

Latvijas izlases galvenajam trenerim Nolanam, kā arī viņa palīgiem Artim Ābolam un Viktoram Ignatjevam līdzšinējie līgumi noslēdzās 1. jūnijā. Par Nolana palīgu palikšanu amatā pašlaik skaidrības nav.

Kā ziņots, maijā notikušajā pasaules čempionātā Latvijas izlase izcīnīja desmito vietu. Pēc turnīra Lipmans izteica apmierinātību ar Nolanu, bet vairakkārt asi kritizēja viņa palīgus, kā arī izlases hokejistus par slikto attieksmi.

Pēc pagājušā gada pasaules čempionāta LHF valde atlaida visu Latvijas izlases vadību, no amata atbrīvojot galveno treneri Oļegu Znaroku un viņa palīgus Hariju Vītoliņu un Leonīdu Beresņevu, kā arī valstsvienības ģenerālmenedžeri Sandi Ozoliņu.

Znaroks Latvijas izlases galvenā trenera amatā strādāja kopš 2006. gada vasaras. Tāpat viņš trenē Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Maskavas «Dinamo».

 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu