«Vitjaz» treneris sola nekauties?

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Čehovas «Vitjaz» nākamajā sezonā atteiksies no savas kaušļu slavas un izvairīsies no kautiņu rīkošanas, apgalvo komandas jaunais galvenais treneris Jurijs Ļeonovs.

Zīmīgi, ka vēl šonedēļ «Vitjaz» uz vienu sezonu pagarināja līgumu ar kanādiešu uzbrucēju Džeremiju Jablonski, kurš ir viens no kluba lielākajiem kaušļiem, kā arī papildinājās ar vēl vienu kanādiešu spēka uzbrucēju Trevoru Giljesu.

Ļeonovs izteicies, ka jaunajā sezonā uzsvars tiks likts uz komandas spēli, bet šova elementi, kuru sastāvdaļa ir arī dūru cīņas uz ledus, jāsamazina līdz minimumam.

Pēdējo sezonu laikā vairāku sarīkoto apjomīgo kautiņu un klajās agresijas dēļ «Vitjaz» bija tuvu tam, lai klubs tiktu izslēgts no KHL.

Savukārt Jablonska un Giljesa atrašanos klubā Ļeonovs skaidro kā «drošības līdzekli», nodēvējot viņus par ierindas hokeja «policistiem», kuri palīdzēs laukumā pasargāt komandas līderus.

Kā ziņots, līdzšinējais «Vitjaz» galvenais treneris Andrejs Nazarovs pārcēlies uz Čerepovecas «Severstaļ» komandu.

Iepriekš Nazarovs publiski vairakkārt izteicās, ka kautiņi ir Čehovas kluba vizītkarte, bet viņa darba turpinātājs Ļeonovs pašlaik vēl nevar atbildēt, kāda būs komandas jaunā vizītkarte.

1990. gada pasaules čempions PSRS izlases sastāvā Ļeonovs trenera karjeru sāka 2002. gadā Maskavas «Dinamo» komandā. 2006./07. gada sezonā Ļeonovs vienu gadu vadīja Sanktpēterburgas SKA komandu, bet kopš 2008. gada augusta strādājis ar Sanktpēterburgas VMF komandu Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu