Olimpiskajās spēlēs Londonā izskanēs Raimonda Paula izpildīta mūzika

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Šovasar olimpiskajās spēlēs Londonā izskanēs arī komponista Raimonda Paula izpildīta mūzika, aģentūru LETA informēja izdevniecības «MicRec» pārstāvji.

Paula izpildītā mūzika skanēs baltkrievu mākslas vingrotājas un vairākkārtējas pasaules un Eiropas čempionātu medaļnieces Ļubovas Čerkašinas priekšnesuma laikā.

Mākslas vingrotāja savā priekšnesumā izmantos Paula izpildīto pasaules slavenā komponista Huana Tizola tēmu «Karavāna», kuru Maestro izpildīja un ierakstīja savos koncertos, viesojoties Baltkrievijā.

Ar oficiālu lūgumu atļaut šo izpildījumu izmantot savā priekšnesumā pie izdevniecības «MicRec» vērsās Baltkrievijas Olimpiskās komitejas pārstāvji, jo Londonas olimpisko spēļu organizatori šogad ir pieprasījuši uzrādīt oficiālas atļaujas no autoriem un izpildītājiem ikvienam, kurš savos priekšnesumos izmanto mūziku.

Šī nebūs pirmā reize, kad tik augsta ranga sporta sacensībās tiek izmantota Paula daiļrade. Laiku pa laikam pasaules elites mākslas vingrotāji un daiļslidotāji savos priekšnesumos izmanto Paula komponēto mūziku.

Kā ziņots, šā gada Londonas olimpiskās spēles notiks no 27. jūlija līdz 12. augustam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu