Bijušais Rīgas «Dinamo» hokejists pārgājis uz Prāgas «Lev»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Bijušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Vitālijs Karamnovs pārgājis uz Čehijas komandu Prāgas «Lev», kur ģenerālmenedžera pienākumus veic Latvijas speciālists Normunds Sējējs, vēsta KHL.

Ar uzbrucēju noslēgts līgums uz vienu gadu.

Pagājušo sezonu 22 gadus vecais Karamnovs pavadīja Sanktpēterburgas VMF komandā Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionātā, kur 58 spēlēs guva 17 vārtus un veica 11 rezultatīvas piespēles.

Karamnovs «Dinamo» komandā pavadīja 2010./11. gada sezonu, kad laukumā devās 18 regulārā čempionāta cīņās, kurās veica divas rezultatīvas piespēles.

Pirms tam divas sezonas par perspektīvo uzskatītais uzbrucējs pavadīja Maskavas «Dinamo» rindās.

Karamnovs pievienojās «Dinamo» komandai vasarā uz pārbaudes laiku, bet īsā laika posmā apliecināja treneriem savu lietderību, tāpēc Dinamo» vienojās ar krievu uzbrucēju un noslēdza līgumu uz diviem gadiem. Līdz ar to Karamnovs kļuva par pirmo krievu hokejistu, kas noslēdzis līgumu ar «Dinamo» komandu.

Tomēr abus līgumā paredzētos gadus viņš klubā nepavadīja.

Tāpat «Lev» komandai, kas no Slovākijas pilsētas Popradas pārcēlusies uz Čehijas galvaspilsētu Prāgu, jau pievienojušies trīs kādreizējie Rīgas «Dinamo» slovāku uzbrucēji - Marcels Hosa, Jurajs Mikušs un Tomašs Surovijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu