Pirmdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops - 25. jūnijs.

AUNS Centies vairāk domāt par to kā uzvedies un ko saki, atrodoties plašākā sabiedrībā. Naudas lietās iespējami negaidīti pavērsieni. Liela nozīme būs spējai pielāgoties situācijai.

VĒRSIS Lielāko uzmanību veltīsi finansiālajam aspektam, parējās lietas uztversi ļoti virspusēji. Attiecībās ar mājiniekiem var parādīties domstarpības. Centies būt savaldīgs un atturēties no liekiem asumiem.

DVĪŅI Panākumi būs atkarīgi tikai no tevis paša. Ja neatlaidīgi tieksies pēc mērķa un neļausies slinkuma kārdinājumam, viss būs kā nākas. Ar naudu esi taupīgāks!

VĒZIS Iespējams, būs pienācis īstais brīdis veikt pārmaiņas savā dzīvē. Kādam no zīmes pārstāvjiem var saasināties hroniskas kaites, sevišķi piesardzīgam jābūt ar garīgajām pārpūlēm.

LAUVA Līdz ko rodas iespēja, pavadi laiku kopā ar mīļoto cilvēku, centies atrisināt visus aktuālos attiecību jautājumus. Tieši laulātais var palīdzēt nospraust tuvākās nākotnes plānus.

JAUNAVA Konkurenti nesnaudīs. Tev nāksies krietni vien papūlēties, lai pienācīgi pierādītu, ka esi savas vietas cienīgs. Šo dienu lielā mērā vari uztvert kā pārbaudījumu. Vakarā centies pievērsties nomierinošām nodarbēm.

SVARI Profesionālajā jomā vēlēsies iegūt lielāku brīvību un spēju pašam noteikt lietu gaitu, līdz ar ko apsvērsi domu par privāto biznesu. Svarīgi neapšaubīt savus lēmumus, ja reiz esi ko nolēmis – tad rīkojies!

SKORPIONS Uzlabosies tavas analītiskās dotības. Piemērots brīdis zinātniskajam darbam. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam ar visa veida elektroierīcēm un asiem priekšmetiem.

STRĒLNIEKS Svarīgi neturēt domas pie sevis, bet gan izteikt tās uzticamiem līdzgaitniekiem. Emocionālajā ziņā sarežģīts brīdis, nebūs viegli tikt galā ar iekšējām pretrunām.

MEŽĀZIS Tu pārāk saasināti attieksies pret darba lietām, vēlēsies tās paveikt nevainojami. Pārspīlētā atbildības sajūta var mudināt palikt stipri ārpus ierastā darba laika, radīt reālus pārpūlēšanās draudus.

ŪDENSVĪRS Nevēlēsies ne ar vienu apspriest privātā dzīvē notiekošo. Vislabprātāk strādāsi vienatnē un komunicēsi tikai galējas nepieciešamības gadījumā.

ZIVIS Tev var nākties saskarties ar priekšniecības pārmetumiem un kritiku. Svarīgi neņemt visu tik tuvu pie sirds. Attiecībās ar pretējo dzimumu tevi gaida patīkami pārsteigumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu