Uz prāmja Stokholma-Rīga nogalināts pasažieris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdien naktī uz prāmja, kas no Zviedrijas galvaspilsētas Stokholmas bija ceļā uz Rīgu, nogalināts Lietuvas pilsonis, portāls «Apollo» uzzināja Valsts policijā.

Valsts policijas pārstāvji informēja, ka ceturtdienas naktī kāds pasažieris vērsās pie kuģa apkalpes.

Pasažieris teica, ka vienam no prāmja pasažieriem varētu būt nepieciešama mediķa aprūpe. Kuģa ārsts un apsardze nekavējoties ieradās uz norādīto vietu un konstatēja, ka 1960.gadā dzimušais pasažieris jau ir miris.

Uzreiz pēc tam tika slēgta kajīte un apsargi aizturēja trīs aizdomās turētās personas.

Kad ceturtdienas rītā prāmis piestāja krastā, kuģa komanda aizturētos nodeva Valsts policijas rīcībā, kā arī nodrošināja visu nepieciešamo, lai policisti varētu veikt notikuma vietas apskati.

Noskaidrots, ka vienā no kuģa kajītēm bija izcēlies konflikts starp trim Lietuvas pilsoņiem un vienu Ukrainas pilsoni. Konflikta laikā pēc šā brīža informācijas Ukrainas pilsonis vairākas reizes iesita vienam no lietuviešiem, kurš no gūtajām traumām mira.

Sākts kriminālprocess un 1979.gadā dzimušajam Ukrainas pilsonim piemērots aizdomās turētā statuss.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu