Saimons Novokuzņeckā nepaliks, bet KHL vēlas spēlēt

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Viens no zināmākajiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmo sezonu «policistiem» Kriss Saimons nākamajā sezonā nepaliks Novokuzņeckas «Metallurg» komandā.

Kā laikrakstam «Sovetskij Sport» atklājis hokejista aģents Pols Teofanuss, savā līdzšinējā klubā viņš noteikti nepaliks, tomēr savu karjeru KHL uzbrucējs vēlas turpināt.

Pagaidām par Saimona pakalpojumiem interesi izrādījis viens klubs, taču šis piedāvājums nav uzskatāms par nopietnu.

«Metallurg» komandai 40 gadus vecais Saimons pievienojās pagājušā gada novembrī, 24 regulārā čempionāta spēlēs gūstot trīs vārtus.

Sezonu pirms tam Saimons noslēdza Maskavas «Dinamo» komandā, kuru vada Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Tai viņš pievienojās no KHL kaušļu vienības Čehovas «Vitjaz».

Savas karjeras laikā Saimons no 1992. un 2008. gadam spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārstāvot astoņas dažādas komandas un 782 spēlēs gūstot 144 vārtus, izpildot 161 rezultatīvu piespēli, kā arī tiekot pie 1824 soda minūtēm.

1996. gadā viņš kopā ar Kolorado «Avalanche» izcīnīja Stenlija kausu. Šajā gadā «Avalanche» komandā spēlēja arī latvietis Sandis Ozoliņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu