Līgo rītā vietām iespējams stiprs lietus un negaiss

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tuvākajā naktī un sestdienas priekšpusdienā Latvijā palaikam līs, vietām - sevišķi no rīta Vidzemē - iespējamas stipras lietusgāzes un pērkona negaiss.

Gaidāms apmācies un daudzviet arī miglains laiks. Dienas otrajā pusē valsts dienvidu daļā mākoņi vietām izklīdīs, un būtisku nokrišņu Latvijā vairs nebūs. Arī Līgo vakarā un Jāņu naktī lietus pārsvarā nav gaidāms - vien dažviet iespējams neliels īslaicīgs lietus vai smidzināšana.

Pūtīs lēns līdz mērens austrumu vējš, kas, sākot no valsts dienvidrietumiem, pāries rietumu, dienvidrietumu vējā. Dienas gaitā Kurzemē un Zemgalē, Līgo vakarā Vidzemē tas brāzmās pastiprināsies līdz 13-17 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra naktī uz sestdienu pazemināsies līdz +12..+16 grādiem, dienā tā pakāpies vien līdz +14..+18 grādiem, dažviet valsts dienvidos līdz ar mākoņu izklīšanu gaiss iesils līdz +21 grādam.

Rīgā gaidāms apmācies laiks, bet Līgo vakarā mākoņi, visticamāk, izklīdīs. Sestdienas naktī un priekšpusdienā brīžiem līs un pūtīs lēns vējš, gaidāma dūmaka, gaiss atdzisīs līdz +15 grādiem. Dienas gaitā dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 14 metriem sekundē, gaiss iesils līdz +18 grādiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu