Basketbolists Tonijs Pārkers iesūdz tiesā naktsklubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

NBA kluba Sanantonio «Spurs» basketbolists Tonijs Pārkers pieprasa 20 miljonu dolāru (11 miljonu latu) kompensāciju no naktskluba «W.i.P.», apgalvojot, ka viņš cietis pagājušajā nedēļā notikušajā kautiņā starp mūziķu Krisa Brauna un Dreika pavadošajām kompānijām.

Šajā kautiņā ievainojumus guvuši astoņi cilvēki, no kuriem pieci bijuši nejauši garāmgājēji.

Pārkers šonedēļ sācis tiesas procesu Ņujorkas Augstākajā tiesā. Viņš apgalvo, ka kautiņa laikā uzkritušās stikla lauskas traumējušas viņa acs radzeni.

Pārkers, kurš agrāk bija precējies ar seriāla «Desperate Housewives» («Bīstamās mājsaimnieces») aktrisi Evu Longoriju, uzskata, ka, zinot Dreika un Brauna attiecību vēsturi, mūziķus nevajadzēja vienlaikus ielaist naktsklubā.

Ja Pārkera ievainojums ir nopietns, tas varētu ietekmēt basketbolista karjeru, kā arī liegt viņam piedalīties olimpiskajās spēlēs Francijas komandas sastāvā.

Policija joprojām izmeklē kautiņu starp Dreika un Brauna pavadošajām kompānijām, kura iemesls saskaņā ar ārzemju mediju ziņām bijusi barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna, kurai bijušas romantiskas attiecības ar abiem mūziķiem.

Brauns jau runājis ar policiju, bet Dreiks savu vainu noliedz.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu