Veido meklēšanas un reklāmas portālu par Rīgu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ar nosaukumu «World Wide Riga» tiek veidots meklēšanas portāls par Rīgu, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja projekta pārstāvji.

Pēc viņu teiktā, informāciju reklāmas veidā varēs izvietot uzņēmumi. Projekta idejas autors Toms Riekstiņš norādīja, ka portālā paredzēts izvietot pēc iespējas plašāku informāciju par uzņēmumu, lai lietotājs var izvēlēties, vai viņu interesē attiecīgā prece vai pakalpojums.

Veidotāji paredz, ka portālā varēs atrast dažādas preces, brīvā laika pavadīšanas vietu vai aktuālus pakalpojumus, būšot iespēja uzzināt informāciju par dažādām iespējām Rīgā un tās apkaimē.

Portāla mērķauditorija ir vietējie iedzīvotāji, kā arī ārzemju tūristi. Ja ideja laika gaitā attīstīsies pietiekami lielā mērogā, esot plānots ko līdzīgu veidot arī par Tallinu un Viļņu.

Portālu paredzēts atklāt 1.augustā. Patlaban notiek auditorijas un reklāmdevēju piesaiste - uzņēmumiem tiek izsūtīti piedāvājumi, bet auditorija tiek piesaistīta ar sociālo tīklu starpniecību. Piemēram, sarīkots fotokonkurss. Pēc atklāšanas paredzētas arī reklāmas akcijas.

Pēc Riekstiņa teiktā, līdz šim projektā ieguldīti aptuveni 2000 latu, taču sagaidāms, ka izmaksas vēl pieaugs.

Projekta īstenošanai izveidots uzņēmums SIA «MSTM», kura īpašnieks un vienīgais valdes loceklis ir Riekstiņš. Viņam pieder 100% uzņēmuma daļu ar kopējo vērtību desmit lati. Uzņēmums reģistrēts šogad februāra beigās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu