Otrdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienas horoskops - 26. jūnijs.

AUNS Tu lieliski pratīsi pārliecināt līdzgaitniekus rīkoties pēc taviem uzskatiem. Zīmīga diena tiem, kuri saistīti ar reklāmas un sabiedrisko attiecību jomu. Vakarā vēlams būt piesardzīgākam pie auto stūres.

VĒRSIS Līdzcilvēkiem nenāksies viegli izprast tevi. Lai izvairītos no liekām vārdu pārmaiņām, esi diplomātisks un atturies no asām piezīmēm. Iespējams, tev būs nepieciešams laiks, lai pabūtu vienatnē.

DVĪŅI Neļauj izklaidībai un aizmāršībai ietekmēt tava darba kvalitāti. Tiem, kuri darbojas zinātnes lauciņā, finanšu sektorā, jābūt uzmanīgiem ar visa veida aprēķiniem. Pēcpusdienā iespējama patīkama atkalredzēšanās.

VĒZIS Droši īsteno profesionālās ambīcijas. Tevī būs smalki sabalansēts darba spars, neatlaidība un intuīcija, kura palīdzēs izvairīties no nepatīkamiem starpgadījumiem. Vēlams nepiemirst par savu otro pusīti.

LAUVA Tava augstsirdība un spēja palīdzēt radīs apbrīnu un cieņu apkārtējo acīs. Iespējams, iegūsi ne vienu vien domubiedru. Piemērota diena, lai dibinātu jaunus lietišķos kontaktus.

JAUNAVA Zvaigznes būs tev labvēlīgas. Izdosies īstenot kāroto gan darba, gan privātajā jomā. Galvenais, nepārpūlēties un vairāk uzmanības veltīt savai izaugsmei.

SVARI Apstākļu sakritības rezultātā, tev var pavērties jaunas iespējas. Šodien lieti noderēs tavas analītiskās dotības un tieksme pēc mērenības it visā. Emocionālajā ziņā būsi ļoti atvērts pret apkārtējiem.

SKORPIONS Tu atradīsies nemitīgā kustībā. Nav izslēgti komandējumi vai pat izklaides braucieni. Apkārtējie labprāt ieklausīsies tavā viedoklī, vēlēsies rast tuvāku kontaktu.

STRĒLNIEKS Būtiski apzināties savas vēlmes un tām arīdzan veltīt galveno uzmanību. Šodien labāk veiksies darbs vienatnē. Vari kārtot dažādas formalitātes, risināt juridiskus jautājumus.

MEŽĀZIS Drošsirdība un spēja neapjukt saspringtā situācijā būs ļoti izšķirošas, lai gūtu cerētos panākumus. Iespējams, kādam no līdzgaitniekiem var būt nepieciešama tava palīdzība.

ŪDENSVĪRS Tevi būs pārņēmuši jauni spēki, ar kuru palīdzību vēlēsies sasniegt jaunas virsotnes. Kāds no zīmes pārstāvjiem var nolemt atbrīvoties no kaitīga ieraduma vai pievērsties aktīvākam dzīvesveidam.

ZIVIS Tu burtiski lidosi mākoņos. Labajam noskaņojumam par pamatu būs romantiskajā jomā notiekošais. Šis brīdis nav gluži piemērots lietišķajām aktivitātēm, turpretim radošajās lietās tev patiesi veiksies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu