Madonnas DNS drošībai kalpojot sterilizētāju brigāde

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bailēs par ģenētiskā materiāla nozagšanu popdīva Madonna noalgojusi apkopēju komandu, kas pēc koncertiem rūpīgi iztīra viņas ģērbtuvi no jebkā, kas varētu saturēt viņas DNS.

«Mums jābūt neiedomājami uzmanīgiem,» intervijā Kanādas laikrakstam «Winnipeg Free Press» sacīja Portugālē paredzēto Madonnas koncertu rīkotājs Alvaro Ramoss. «Neko tamlīdzīgu vēl nebiju pieredzējis. Mēs nevaram pat ieskatīties ģērbtuvē vai atvērt durvis, kamēr uzkopšana nav pabeigta.»

«Mēs varam ieiet ģērbtuvē tikai tad, kad sterilizētāju komanda beigusi darbu. Nekur nebūs atrodams Madonnas DNS, ģērbtuvē nemētājas nedz mati, nedz arī kas cits. Viņi iztīra pilnīgi visu. Tas tiek darīts tāpēc, lai pasargātu viņu un liktu justies ērti. Es to saprotu, taču viņa izmanto galējus līdzekļus,» viņš uzskata.

Dziedātājai tuvs anonīms avots prasības uzskata par atbilstošām. «Viņa ir perfekcioniste un gaida pašu labāko. Kāpēc gan lai viņas vecumā un tādā statusā gribētu ko citu?» viņš retoriski jautā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu