Grillētas cūkgaļas ribiņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

1,5 kg ribiņu
4 ēdamkarotes medus
4 ēdamkarotes tomātu pastas
5 daiviņas ķiploka
160 ml gaišās sojas mērces
2 sīpoli
2 citronu sula
100 ml augu eļļas

Pagatavošana:

Katliņā ielej eļļu, uzkarsē. Karstā eļļā ieliek sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, nedaudz apcep, pieliek sojas mērci, medu, tomātu pastu, citronu sulus, uzvāra. Karstu marinādi pārlej ribiņām, kārtīgi samaisa, atstāj uz nakti, lai iemarinējas, tad grillē. Var cept cepeškrāsnī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu