Londonas arhitektūras festivāla ietvaros apskatāma foto izstāde «Rīga no augšas»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

No 25.jūnija līdz 6.jūlijam Londonā ir apskatāma arhitekta Jāņa Dripes veidotā fotogrāfa Jura Kalniņa foto izstāde «Rīga no augšas». Izstāde, kas atklāj Rīgas daudzveidīgo arhitektūru ir iekļauta Londonas arhitektūras festivāla (London Festival of Architecture 2012) programmā. Tā arī ir daļa no Rīgas kā 2014.gada Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas un tapusi sadarbībā ar nodibinājumu «Rīga|2014» un Ārlietu ministriju.  

Izstādes 45 fotoattēlos iespējams iepazīt Rīgas daudzveidību – sekot Daugavas plūdumam no vecpilsētas līdz ietekai Baltijas jūrā, redzēt Pierīgas mežus un ezerus, aplūkot pilsētvidi – transporta artērijas, tiltus, Rīgas nocietinājumu aprises, baznīcu torņu smailes un mūsdienu arhitektūru.  

Londonas arhitektūras festivāls notiek kopš 2004.gada. Šogad festivāla devīze ir «Atraktīvā pilsēta»,  («The Playful City») un tajā ir pārstāvētas 32 valstis. Vairāku nedēļu garumā dažādās vietās pilsētā notiks arhitektūrai veltīti pasākumi – izstādes, instalācijas, lekcijas, debašu cikli, filmu demonstrēšana, ekskursijas un citi pasākumi.  

Izstāde līdz 6.jūlijam apskatāma Sousvorkas padomes ēkā (Southwark Council), 160 Tooley Street London SE1 2QH, darba dienās no pulksten 10:00 līdz 16:30. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu