Krisam Braunam un Dreikam piedāvā miljonu par cīņu boksa ringā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūziķiem Krisam Braunam un Dreikam, kas šomēnes iekļuva masveida kautiņā, piedāvāts viens miljons dolāru (561 tūkstoši latu) katram par publisku cīņu boksa ringā.

Televīzijas realitātes šova «Celebrity Boxing» pārstāvis Deimons Feldmans atklāja, ka miljardieris Alki Deivids piedāvājis samaksāt dāsnos honorārus, kā arī ziedot labdarībai vēl miljonu dolāru, ja Brauns un Dreiks cīnīsies ringā.
 
«Viņi acīmredzami nevar viens otru ciest,» sacīja Feldmans. «Tie ir tikai trīs raundi, katrs no tiem ilgst minūti. Neviens nopietni necietīs.»

Ārzemju mediji ziņo, ka mūziķu strīda iemesls bijusi barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Riana, kurai bijušas romantiskas attiecības ar abiem vīriešiem.

Kā vēsta aculiecinieki, kautiņš izcēlies pēc tam, kad Kriss Brauns kā mierizlīgumu nosūtījis Dreikam šampanieša pudeli. Dreiks pudeli esot aizsūtījis atpakaļ ar piezīmi: «Es guļu ar tavas dzīves lielo mīlu, samierinies ar to.»

Masveida kautiņā Manhetenas naktsklubam «Club W.i.P» nodarīti būtiski postījumi, bet astoņiem cilvēkiem sniegta medicīniskā palīdzība. Pieci no tiem bija nejauši garāmgājēji.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio «Spurs» spēlētājs Tonijs Pārkers, kurš kautiņa laikā atradās naktsklubā, pieprasa 20 miljonu dolāru (11 miljonu latu) kompensāciju no izklaides vietas. Viņš apgalvo, ka kautiņa laikā uzkritušās stikla lauskas traumējušas viņa acs radzeni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu