Trešdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIAnovosti/Scanpix

Dienas horoskops - 27. jūnijs. Vēstures fakts par šo dienu: 1898. gadā Amerikāņu piedzīvojumu meklētājs Džošua Slokums Briāra salā Jaunskotijā pabeidz pasaulē pirmo ceļojumu vienatnē ar burukuģi apkārt pasaulei.

AUNS Saasināsies cīņa ar konkurentiem. Iespējams, tev visai asi nāksies aizstāvēt savus uzskatus un pierādīt savu profesionālo potenciālu. Svarīgi neļauties emocijām, atturēties no neapdomīgām piezīmēm.

VĒRSIS Lielu uzmanību veltīsi savam ārējam izskatam. Iespējams, nolemsi pilnībā nomainīt savu garderobi. Par finansiālo aspektu domāsi vismazāk un kā primārās liksi savas vēlmes. 

DVĪŅI Kaut arī pēc dabas esi ļoti komunikabls un atvērts, šodien vēlams būt nedaudz atturīgākam un lietišķākam, citādi vari iemantot pļāpas slavu. Vēlams atturēties no dienesta romāniem.

VĒZIS Aktualizēsies juridiskās nianses, kurām var nākties veltīt gandrīz visu dienu. Zvaigznes iesaka mazāk koncentrēties uz materiālajām lietām un vairāk laika veltīt garīgai jomai.

LAUVA Labi sapratīsies ar apkārtējiem, kas palīdzēs daudz vieglāk sasniegt plānotos rezultātus. Iespējams, tiksi iesaistīts jaunu projektu realizēšanā. Pēc darba vēlams vairāk uzmanības veltīt savām atvasītēm.

JAUNAVA Tu būsi noskaņots ļoti filozofiski. Meklējot dzīves jēgu un savu patieso sūtību, vari nonākt pie vērtīgām atziņām, kuras palīdzēs gūt zināmu stabilitātes sajūtu dzīvē.

SVARI Apzinīgākie zīmes pārstāvji veltīs laiku savu profesionālo iemaņu uzlabošanai. Savukārt citi ļausies slinkumam un centīsies izvairīties no nopietnu pienākumu veikšanas. Svarīgi apzināties, ka priekšniecība var pastiprināti kontrolēt tavu sniegumu.

SKORPIONS Tevī būs uzkrājies daudz negatīvo emociju. Svarīgi tās neizlādēt pār apkārtējo galvām, bet likt lietā lietderīgi. Vari pievērsties fiziskam darbam vai arī doties uz sporta zāli.

STRĒLNIEKS Tu ļoti labi sapratīsies ar gados jaunākiem līdzgaitniekiem. Iespējams, parādīsies papildus peļņas iespējas. Pozitīvais noskaņojums palīdzēs pārvarēt ikdienišķās nebūšanas.

MEŽĀZIS Aktualizēsies mīlas frontē notiekošais. Nav izslēgts, ka saņemsi simpātijas apliecinājumus vai arī pats centīsies izrādīt uzmanību kādam. Svarīgi neapspiest savas vēlmes un pārvarēt nedrošības sajūtu!

ŪDENSVĪRS Vēlēsies pārrunāt nopietnus nākotnes plānus ar otro pusīti. Iespējams, būsi nobriedis ģimenes pieaugumam un cerēsi, ka partneris arī ir gatavs šādam solim. Darba lietās svarīgi sekot līdzi juridiskajām formalitātēm.

ZIVIS Tu vairāk domāsi par dzīves patīkamo pusi, nevis pienākumiem. Šāda nostāja var radīt konfliktsituācijas ar priekšniecību un kolēģiem. Svarīgi paveikt iecerēto un tikai tad ļauties iegribu īstenošanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu