«Dirty Deal Teatro» jūlijā aicina uz izrādēm ar «Spēlmaņu nakts» balvas nominantiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Neatkarīgajā teātrī «Dirty Deal Teatro» jūlijā būs iespējams redzēt vairākus potenciālos «Spēlmaņu nakts» balvas ieguvējus dažādās nominācijās.

Jūlijā teātris piedāvā izrādi «Izlaistie», kurā par lomas atveidošanu aktrise Anta Aizupe nominēta kā gada debitante, bet aktieris Kristians Kareļins par lomu šajā pašā izrādē nominēts kā gada jaunais skatuves mākslinieks.

Skatītājiem tiks piedāvāta arī jaunās režisores Paulas Prozorovičas izrāde «Nepareizas dzīves skola», kurā varēs novērtēt aktrisi Ievu Aniņu Mētras lomā. Par šīs lomas atveidošanu Aniņa «Spēlmaņu nakts» balvai nominēta kā gada jaunā skatuves māksliniece.

Andreja Polozkova iestudētā disko drāma «Izlaistie» vēsta par trīs vidusskolēniem, kas sagaida savu žetonvakaru. Izvairoties no klišejām par to, ka visiem stāstiem par jauniešiem ir jābūt tikai par seksu, vardarbību un narkotikām, šī izrāde atklāj kādu daudz būtiskāku procesu - mēs pieaugam.

Savukārt izrādē «Nepareizas dzīves skola» vēsta par pašu pirmo mīlestību, ar kuru saskaras trīspadsmit gadus vecā Mētra. Viņai kaimiņos dzīvo Gints, un viņam ir piecpadsmit. Gints it kā ir darījis TO ar meiteni no Grobiņas, taču uz sava mopēda viņš turpina vizināt Mētru. Tomēr stāsts nav par pusaudžiem. Stāsts ir par pirmajām lietām tikko pieauguša cilvēka dzīvē. Izrādes pamatā ir Mairas Dobeles stāsti, kurus izrādei dramatizējis Jānis Balodis.

Pirmajā turku lugas iestudējumā Latvijas teātrī - izrādē «Jūras roze» - «Dirty Deal Teatro» nākamnedēļ piedāvās iespēja redzēt Rīgas Krievu teātra aktrisi Jekaterinu Frolovu un režisoru, Karaliskā Improvizācijas teātra dalībnieku Vari Klausītāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu