Lady Gaga ar ziedojumu izbeigs tiesas procesu par krāpšanos ar labdarības aproču pārdošanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Popzvaigzne Lady Gaga panākusi vienošanos ar Mičiganas uzņēmumu «1800LAWFIRM», kas viņu iesūdzēja tiesā par krāpšanos ar labdarības aproču pārdošanu.

Kā ziņots, «1800LAWFIRM» pagājušā gada jūnijā apgalvoja, ka visi ieņēmumi no «We Pray For Japan» labdarības aproču pārdošanas tomēr netika ziedoti, lai palīdzētu Japānas zemestrīcē cietušajiem, kā mūziķe tika solījusi. Turklāt dziedātāja un aproču tirdzniecībā iesaistītās kompānijas no pircējiem pieprasīja pārāk lielu samaksu par piegādi un sniedza nepatiesu informāciju par kopējo ziedojumu skaitu, uzskata uzņēmums.

Taču pirmdien ASV tiesā iesniegtie dokumenti liecina, ka abas puses panākušas vienošanos, jo Lady Gaga piekritusi ziedot 107 500 dolārus (60 300 latus) labdarības organizācijai, kas palīdz traģēdijā cietušajiem.

Sarkani baltās aproces tika pārdotas kopumā piecu miljonu ASV dolāru (2,8 miljonu latu) vērtībā, taču «1800LAWFIRM» apgalvo, ka dziedātāja Japānas zemestrīcē cietušajiem kopumā ziedojusi vien trīs miljonus ASV dolāru (1,7 miljonus latu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu